Ultimele masini
recent

Dezmembrez Opel Astra G 1.7 TD X17DTL


Dezmembrez Opel Astra G

TIP OPEL
Astra G
An fabricatie 2000
MOTOR 1.7 TD
Tip motor X 17 DTL / 50 kW - 68 CP
CARACTERISTICI / DESPRE masina arata foarte bine, are geamuri electrice, aer conditionat, oglinzi electrice, funcționează perfect, motor OK, pompei de injecție OK, jante de aluminiu, nu rugina, de conducere in stare perfecta, bord ok etc.

Compania noastra va ofera, de asemenea, piese de schimb pentru toate vehiculele. Ne puteti gasi in Ramnicu Valcea (șoseaua de centură în oraș Goranu) sau Budești, Racovita între reprezentanții Mercedes și Opel.
Trimiterea de piese în toată țara, prin Fan Courier, cu bani!
Despre TRANSPORT
Costul de transport maritim este variabil, în funcție de părți în greutate porneste de la 22 de lei adauga 1 leu per kilogram. Transport constituie numai prin curier FAN!
Unele produse pot fi livrate in plicuri Fan Courier, care sunt mari, iar pentru acest transport este de 20 lei.
Despre Plata
Plata se face la primirea produsului, răscumpărat, iar pentru unele părți, deoarece părți din acesta poate fi necesar ca în prealabil (ex:. Motoare, roti, piese grele) pentru a acoperi costurile de transport în cazul în care produsul nu se ridica.

Pretul este ficțiune, pentru detalii / disponibilitate / preturi de pe PIESE DE UTILIZARE FORUM!
Ne factura pentru toate piesele comandate datele prețurile includ TVA, iar garanția este acordată doar la anumite produse, vă rugăm să cereți forum pentru părțile în garanție.
Fiți foarte atenți atunci când plasați o comandă pentru produse întoarce doar dacă este greseala noastra sau piesa are o problemă. Noi presupunem riscul pentru părțile comandate greșit.
"Compania noastra are o experienta de peste 13 ani în dezmembrarea auto, care acoperă cele mai multe branduri de mașini, avem un stoc de peste 100 de autoturisme. Oferim montaj orice bucată, service si mecanici calificați noi autorizate."


Livrare din Ramnicu Valceajud. Valcea prin:
  • Predare personală
  • Curier, cost livrare: 20 RON
Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.
Metode de plată: Ramburs, La livrare, Transfer Bancar, Altele
Condiţii generale de livrare: 
Transportul se face prin FAN CURIER si este 20 lei, coletul ajunge a2a zi la dvs acasa. Plata se face RAMBURS, la sosirea coletului.
Este posibila si predare personala la sediul firmei noastre.
Telefon:  0743.359.791
Rares Lacatusu

Rares Lacatusu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.