Ultimele masini
recent

Parc de dezmembrări SC DAB MOBILE PARTS SRL

SC DAB MOBILE PARTS SRL

Adresă: Nicolae Balcescu, nr. 134b, Corlatesti , jud. Prahova Telefon: 0721 922 711Parcul nostru vinde piese în stoc în România, precum și la comandă, conform cerințelor clienților, oferind un termen de livrare de cel puțin 10 zile. Pentru produsele stocate, livrarea este în termen de 24 de ore. Autoturismele pe care le dezmembrăm sunt de origine europeană. Oferim o garanție de 30 de zile.Garanție, transport, livrare, întoarcere:

Parcul nostru oferă o garanție de 30 de zile pentru toate componentele second-hand vândute cu condiția ca subansamblul să fie montat de un Reprezentant autorizat RAR în conformitate cu RNTR 9. Garanția este acordată atâta timp cât subansamblul este intact și nu există urme de intervenții asupra acestuia . Termenul de livrare a articolelor este de 1 zu de la data semnării contractului, iar plata se va face prin transfer de către cumpărător.
Livrarea se face prin Curierul Urgent

Mărci auto dezmembrate: 

Alfa-Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Kia, Land-Rover, Lexus, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Toyota, VW
darius

darius

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.