Ultimele masini
recent

Parc de dezmembrări SC MAGIC CAR LIMITED SRL

Magic Car

SC MAGIC CAR LIMITED SRL

Adresă: Catamarasti Deal, nr. 538, cod poștal: 717248, Catamaresti-Deal , jud. Botosani 



Telefon: 0749 507 374


Magic Car - magazin online de dezmembrare auto, parcare auto deteriorată, piese de schimb folosite. Factură, garanție și livrare rapidă. Plata online sau rambursare. MAGIC CAR parcare auto cu livrare în toată țara.

Căutați piese de schimb pentru mașină? Doriți să obțineți exact piesa dorită la prețul potrivit în cel mai scurt timp posibil? Doriți să beneficiați de garanție și de posibilitatea de returnare a pieselor achiziționate?

Alege să te întorci la o echipă profesionistă cu experiență în domeniu. Alegeți Magic Car - dezmembrarea parcului auto. Vindem piese second hand, dezmembrăm doar mașini de import din UE.

MAGIC CAR LIMITED SRL - parc de dezmembrare Multimark, situat la ieșirea de la Botoșani până la Dorohoi, afacerea Catamarasti. Avem livrare în toată țara prin curier. Părțile sunt livrate cu o factură fiscală și o garanție.

O garanție de 90 de zile este disponibilă numai pentru piesele montate în ateliere de service autorizate. Plata se poate face prin curier sau prin ordin de plata.

Compania noastra a autorizat service. La cerere, putem asigura asamblarea pieselor achiziționate.





Mărci auto dezmembrate: 

Audi, Honda, Opel, Renault, Seat

Garanție, transport, livrare, întoarcere:

Livrarea prin curier sau depozitul companiei, garanția pieselor livrate, certificatul de garanție este atașat facturii de livrare, plății rambursării sau transferului bancar.

Compania noastra a autorizat service. La cerere, putem asigura asamblarea pieselor achiziționate.




darius

darius

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.